اگه برنامه نویس وب باشید و یا تازه قدم توی برنامه نویسی تحت وب گذاشته باشید ، باید قبل از همه چیز با مخلفات برنامه نویسی وب آشنایی پیدا کنید و درک درستی از پیش‌نیاز‌های برنامه نویسی سمت وب داشته باشید . 

البته اگر برای پتفرم‌های ( ویندوز  ، مک ، لینوکس ، اندروید و . ) مختلف می‌خواید برنامه نویسی کنید ، باید قبلش درک خوبی از نحوه کار سیستم‌عامل‌های مختلف پیدا کنید که بعد‌ها به مشکل بر نخورید! این کار به شما کمک می‌کنه که بدونین سیستم عامل مثلا اندروید چجوری کار می‌کنه و بر همین اساس اپلیکیشنتون رو بنویسید و خیلی از نکات دیگه که با طی کردن مسیر برنامه نویسی کسب تجربه می‌کنید . 

از بحث اصلی خودمون خارج نشیم و به تعریف از شبیه‌ساز‌ها ( LocalHost ) بپردازیم . به صورت کلی که بخوام تعریف کنم و زیاد طولانیش نکنم ، شبیه‌ساز‌های سرور به ما کمک می‌کنن که قبل از اینکه وب‌سایتمون رو بخوایم روی یه سرور واقعی که هزینه کردیم براش بارگذاری کنیم و در دسترس عموم قرار بگیره ، باید اون رو قبل از این‌کار آزمایش ، خطایابی ، و رفع ارور‌هایی که داره آماده کنیم . 


اگه یه جستجو بکنین توی google و قیمت هاست ( میزبان ) و دامنه رو از شرکت‌های ارائه دهنده ببینید ، متوجه میشید که بله! قیمت‌ها اینقدر بالاست که اصلا به صرفه نیست که برای تست و خطایابی و کلا ارزیابی پروژمون ازش استفاده کنیم! البته قیمت‌ها بستگی به هاست و دامنه‌ی مورد نظر داره که هاست قیمت بالاتری داره! البته دامنه هم همینطور هست ، مثل دامین com. که قیمتش ۱۸۰ تومان هست در حال حاضر! و قیمت یه هاست ۱۰۰ میگابایتی چیزی حدود ۱۰۰ تومان در میاد! که گفتم بستگی به هاست و دامین هم داره ، در کل قیمت‌ها متفاوت هستش و هر کدوم امکانات مختلفی رو در اختیارت می‌ذارن . البته بصورت ماهانه و سالیانه هم ارائه میدن ، اما یکی اینکه شاید همیشه دسترسی به اینترنت نداشته باشیم و اینجوری میشه که نمی‌تونم کد‌های خودمون رو که سمت سرور باید اجرا بشن رو اجرا کنیم و یا پروژه‌مون رو آزمایش کنیم و یکی دیگه اینکه با توجه به قیمت‌ها و هزینه‌های زیاد ، اصلا به صرفه نیست برای ارزیابی یه پروژه اینکار رو بکنیم. 


پس راه چاره چیه ؟ 

اینجاست که شبیه‌ساز‌های سرور به کمک ما میان و به راحتی می‌تونیم توی سیستم خودمون یه سرور محلی ( LocalHost ) راه بندازیم و پروژه و کد‌های خودمون رو به راحتی بدون نیاز به اینترنت و هاست اینترنتی و حتی 1 ریال هزینه اجرا و ارزیابی کنیم. 

شبیه‌ساز‌های سرور ، روی سیستم ما یه سرور محلی می‌سازن و اجازه‌ی میدن که به راحتی تمام کد‌ها و پروژه خودمون رو اجرا کنیم . اینجا به سه نرم‌افزار  شبیه ساز که دوتاشون رو که خیلی استفاده می‌کنن می‌پردازیم و در پُستی جداگانه به تعریف هر کدام و معایب و مزیت‌های آن‌ها  خواهیم پرداخت . 

  •  LAMP 
  •  XAMPP 
  •  WAMPServer 
  •  MAMP 

 در پناه حق . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

bitcoinexchange دیدارِ عاشقانه فرش ماشینی 1000 شانه مناجات Rebecca تبلیغات در تلگرام سومٰا | SOOMA زردالو وب نوشته مهدي ميانجي اتوبار باربری اسلامشهر واوان